Maan- ja ympäristörakentaminen

Maanrakentaminen on keskeinen osa laadukasta rakentamista. Huolellisella pohjatyöllä varmistetaan niin rakennuksien kuin piha- ja ulkotilojen kestävä elinkaari.

Maanrakentamisessa toteutamme erilaisten piharakennuksien ja ulkorakenteiden pohjatyöt. Yhteisiä ympäristöjä toteuttaessamme kierrätämme purkumateriaalin sekä kunnostamme olemassa olevia rakenteita tai rakennamme tilalle uutta.Pikakaivuu auttaa kun työ ei voi odottaa. Siirrämme kaivuuyksikön työmaallesi välittömästi tilauksen jälkeen, jopa samana päivänä. Soveltuu hätätilanteisiin kuten putki- ja kaapelirikot, poistamaan pikaista kaivuuta vaativan pullonkaulan työmaalla tai lyhyisiin töihin Uudenmaan alueella.

Pikakaivuu

Kaivuuyksikkömme on paikalla viimeistään 24h tilauksesta. Kaivuuyksikkö sisältää kaivinkonekuskin, kaivinkoneen, kuljetukset edes-takaisin ja 8h töitä työmaalla – ensimmäinen vuorokausi hintaan €2.950.

Rakennusten pohjatyöt

Toteutamme vankan maapohjan kaikille piha- ja viheralueiden rakennuksille ja rakennelmille. Kaivuutyöt, maa-ainesten jyräämisen ja tasaamisen sekä tarkkuuslouhinnan tarvittaessa

Ympäristörakentaminen ja -saneeraukset

Ulkotilojen ja infra-alueiden kuten puistojen, korttelipihojen, aukioiden sekä leikki-, liikunta- ja harrastuspaikkojen saneeraukset. Piha- ja kivirakentaminen on keskeinen osa julkisten tilojen saneerausta. 

Maa-ainesten toimitukset

Murskeet, sepelit, sorat, hiekat ja mullat. Toimitamme vain laatuvalvottuja maa-aineksia, oikeaan aikaan kuljetettuna.

Referenssejä