Piha-, kivi- ja viherrakentaminen

Viherrakentaminen on osa modernia, ekologista asumismukavuutta. Asukkaiden ja yhteisöjen halu panostaa piha- ja ulkotiloissa viihtymiseen on selvässä kasvussa.

Toteutamme piha-, viher- ja ympäristörakennustyöt niin uudisrakennuksiin kuin saneerauskohteisiin:

Urakat koostuvat usein yhdistelmästä pohjatöitä, maa-aineksia, istutuksia, kivitöitä ja asennuksia, jolloin ehdoton vahvuutemme on kykymme urakoida kokeneena ja monitaitavana tiiminä, omalla piharakentamiseen mitoitetulla kalustolla.   Pohjatyöt

Kasvualustat ja kasvillisuusrakenteet. Käytämme Novatron 3D -koneohjausta maanpinnan oikean koron ja profiilin varmistamiseksi.

Istutukset

Puut, pensaat, havukasvit, perennat, köynnökset ja muut istutukset Suomen johtavista taimistoista.

Nurmi ja kuntta

Nurmetukset kokonaisuutena kasvuunlähtöön asti. Siirtonurmi ja kuntta asennettuna.

Kivetykset ja muurit

Kaikki kivityöt tukevasti pohjustettuna ja mittatarkasti asennettuna. Asennamme betonikivet ja -laatat, graniittikivet, luonnonkivet, muurit, reunakivet ja portaat.

Viherkatot ja -kannet

Viherkatot ja -kannet rakennetyyppien mukaisesti: suojaavat kerrokset, kosteutta pidättävät ja varastoivat kerrokset, kasvualusta sekä varsinainen kasvillisuusmatto. Listat ja rajaukset viimeistelevät ulkonäön.

Maa-ainekset

Murskeet, sepelit, sorat, hiekat ja mullat. Toimitamme vain laatuvalvottuja maa-aineksia, oikeaan aikaan kuljetettuna.

Kaiteet, aidat ja terassit

Paikan päällä tai esivalmistetuista elementeistä rakennettuna. Kaiteiden, aitojen ja terassien tukeva perustaminen piharemontin yhteydessä varmistaa pitkän elinkaaren.

Pihavarusteet ja -kalusteet

Pihavarusteet ja -kalusteet, leikki- ja liikuntavälineet, jäteratkaisut, pyörätelineet, lataus- ja sähkötolpat, turva-alustat, ym. kaiken viimeistelemiseksi.

Pihasuunnittelu

Teemme yhteistyötä monien taitavien pihasuunnittelijoiden kanssa. Kysy vinkkejä ja suosituksia.

Referenssejä