Pihasaneeraukset ja salaojaremontit

Pihasaneerauksen käynnistäjänä on usein tarve parantaa kiinteistön rakenteisiin kohdistuvaa kosteudenhallintaa. Salaojaremontilla torjutaan maasta nouseva kosteus, jolloin lattia- ja seinärakenteet välttyvät kosteus- ja mikrobivaurioilta, turvaten asukkaiden terveyttä ja ehkäisten sisäilmaongelmia. Teemme salaojaurakoita haastavissakin kohteissa, kuten tiiviisti rakennetussa asuinympäristössä.

Salaojien kaivuutöiden yhteydessä on kustannustehokasta varmistaa myös sade- ja pintavesijärjestelmien toiminta sekä toteuttaa pihan muutostyöt toimivuuden ja viihtyvyyden parantamiseksi. Esimerkiksi sähköautojen latauspisteiden asentaminen, kivetyksien ja asfaltoinnin uusiminen sekä piha- ja leikkikalusteiden hankinnat on järkevää toteuttaa osana pihasaneerausta.

Salaojitukset

Salaojakanavien kaivuutyöt ja rakennekerrosten toteuttaminen sekä eristeiden, putkien, kaivojen ja pumppaamoiden asennukset suunnitelmien mukaisesti.

Sadevesijärjestelmät

Sade- ja pintavesien ohjaukseen liittyvät maanpinnan profiloinnit sekä järjestelmään liittyvien putkien, kaivojen ja kourujen asennukset.  Tarkkuuslouhinta

Esimerkiksi kalliolle perustetun kiinteistön salaojien pohjatason rakentaminen anturan alle edellyttää yleensä kanavan louhimista. Tarkkuuslouhinnalla poistetaan vain tarvittava määrä kiviainesta minimoiden rasitus rakenteille.

Massanvaihdot

Rakennetyyppien mukaiset massanvaihdot kerroksittain pihasaneerauksen yhteydessä. Tarvittaessa poistetun maa-aineksen seulonta ja kierrätys.

Kivetykset ja muurit

Kaikki kivityöt tukevasti pohjustettuna ja mittatarkasti asennettuna. Asennamme betonikivet ja -laatat, graniittikivet, luonnonkivet, muurit, reunakivet ja portaat.

Kaapelikaivuut

Pihasaneerauksen yhteydessä tehtävien sähkötöiden kaivuutyöt. Esimerkiksi latauspistokkeiden asentaminen tai pihavalaistuksen uusiminen on kustannustehokasta osana laajempaa pihasaneerausta.

Referenssejä